:: UTAMA ::
:: TETAMU ::
Free Web Counter
Free Counter.
:: MASA ::

:: UTAMAKAN SOLAT ::

:: HIWAR ::

Free chat widget @ ShoutMix
.
:: IKLAN ::
.
::. PENDAFTARAN ZAKAT BULANAN .::
Monday, May 26, 2008
Kepada ahli PMRAM khususnya, pendaftaran bagi mendapatkan zakat Jam'iah Syar'iah masih dibuka.Pendaftaran ini dibuka seluas-luasnya kepada mereka yang berada di Kaherah dan masih menuntut di Universiti Al-Azhar, samada B.A atau M.A.

Bagi sesiapa yang ingin mendaftar, sila lampirkan salinan pasport, salinan tasdiq dan 1 keping gambar pasport (tulis nama dan nombor telifon di belakang gambar).Sila serahkan di pejabat PMRAM atau pada mana-mana BP. Insyaallah, pendaftaran masih lagi dibuka sehingga hari ini.

Bagi mereka yang pernah berdaftar sebelum ini, tetapi masih belum menyerahkan gambar, bolehlah serahkan 1 keping gambar pasport (tulis nama dan nombor telifon di belakang gambar)dengan secepat yang mungkin.

Insyaallah zakat bulanan daripada Jam'iah Syariah dapat membantu meringankan kos hidup di Mesir. - BEKON
posted by BadanEkonomiPMRAM @ 9:27 PM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
.
:: BEKON PMRAM ::

Name: BadanEkonomiPMRAM
Home: Nasr City, Cairo, Egypt
About Me: Persekutuan Melayu Republik Arab Mesir No. 26 Sabil El-Khazindar Street, El-Abbsiah, Cairo. Arab Republic of Egypt. No. 7 Hunan Ibn Ishak Street, 7th District, Nasr City, Cairo, Arab Republic Of Egypt. pmram30@yahoo.com BEKON ialah badan ekonomi PMRAM. merupakan suatu badan yang bertindak mencari ekonomi dan mengukuhkan ekonomi PMRAM. atas dasar tema PMRAM 'JULANG THAQAFAH BAKTI DICURAH', BEKON telah merencanakan 4 unsur utk dibawa pada tahun ini iaitu memantapkan ekonomi, memperluaskan prospek jaringan ekonomi, inflasi sifar boikot barangan yahudi dan sekutunya, dan menyerapkan thaqafah mengenai nekonomi dan keusahawanan kepada ahli... JULANG EKONOMI
See my complete profile
:: NEW POST ::
:: ARKIB ::
:: RANGKAIAN ::
:: BAKAN & DPM ::
:: AKHBAR ::

:: 

BERNAMA ::  :: 

UTUSAN MALAYSIA :: :: 

BERITA HARIAN :: :: 

HARIAN METRO :: :: 

HARAKAH DAILY ::
:: HALAWA TELINGA ::


Ikim FM - Pilihan Utama

:: TUKARAN MATAWANG ::
Currency Converter